Image
Top
Navigation
November 12, 2011

Turistdoften kan läcka ut!

Ni vet den där lite läskiga blandningen av spanska ostbågar, bensin och misskött semesterhygien. Men här har Dieter varit lite proaktiv och patchat ihop sin ögonsten. Och han har inte bara lagat läckan. Han har även dekorerat lagningen. Eller rättare sagt Fru Dieter har fått användning av sina trädgårdstomtemålningskunskaper och målat, inte en blå båt, utan fyra små båtar. Notera att de två till höger är lika, men att de som ligger på efterkälken har mindre lyckade segelkonstruktioner.

Eller är det helt enkelt bara ett finn-fem-fel-spel som andra autobahnturister kan roa sig med?
-Mutti, können Sie die fünf Fehler in die vier bögiga Boote finden, kan jag höra dottern säga i baksätet när de passerar Dieters husvagn i 180. Dottern kommer, precis som vi, förmodligen aldrig få veta varför de fyra båtarna inte är identiska.

Notera även hur båten längst till höger är på väg ut ur lagningen. Jag tror iofs att det bara är en teknik för att dölja skarven. Ett statement – “Vi är fyra minibåtar se på oss inte på den fula lagningen”

Det är inte heller omöjligt att någon upprörd campinggranne hämnats. Kanske tröttnade killen vägg i vägg med Dieter på det eviga Bratwurst-oset från Dieters engångsgrillar och planerade sin hämnd. Vad är det mest onskefulla man kan tänkas göra med grannens husvagn? Ni vet redan svaret.

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrShare on StumbleUpon

Submit a Comment

Posted By

Categories

Husvagnsdekor