Image
Top
Navigation
November 8, 2011

Oaset

Här har vi en hel kamelkaravan! Delar av den läckra dekalen har strukit med i den tyska fartvinden, men man kan fortfarande ana en pyramid i bakgrunden. Som tur är karavanen nära sitt mål – oasen. Jag är iofs tveksam till att det här smarriga ekipaget någonsin har varit i närheten av oasen i Egypten. Men en stor del av semestern handlar om att fly vardagen. Och med hjälp av denna fina dekal kan man slå upp brassestolen vid den tyska bensinmacken, spana in den väderbitna karavanen och drömma sig bort från de dåligt ventilerade raststättetoaletterna.

Men det skulle också kunna vara en tysk noshörningsjägare som trycker i kupén. Det är mycket möjligt att denna troféjägare har tagit semester från sina Afrikaäventyr och bara samlar roadkills under vintern för att samla kraft inför giraffsäsongen 2012. Jag hoppas verkligen att denna husbil kommer att få studsa fram på den Kenyanska savannen med en joddlande tysk hängandes ut genom passagerardörren med en titanslangbella för splittergranater i högerhanden. Kan för mitt inre se hur vilddjuren flyger till höger och vänster när Heinz dundrar fram med sin beiga husbil. Det är ytterst troligt att dekalen egentligen är avskavd mot alla elefanter som Heinz lekt chickenrace med i Tanzanias djungler.

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrShare on StumbleUpon

Submit a Comment

Posted By

Categories

Husvagnsdekor