Image
Top
Navigation
November 4, 2011

97/5

Har fastnat i Cartoon Network-dimensionen. Allt är färgglatt, gjort av syntet, allt är kulisser och alla här är på låtsas. Eller inte på låtsas – de är på riktigt, men alla här har tecknade förlagor och hud av plast. Uncanny walley läskigt trevliga, men samtidigt skräckinjagande karaktärer omger mig. Landar med en stor vänliga plastbåt, kliver i land och sätter foten på låtsasgräs. Vi har kommit fram till Toms stora vita hus, som är gjort av trä, men ändå inte. Tom är en ondskefull syntetfarbror som gör de andra färgglada ledsna. De slavar och betalar av odefinierade skulder till gamle Tom. Marge Simpson målar om Toms ytterdörr.

På något sätt snärjer Tom även mig. Plötsligt sitter jag inne i hans lustigt dimensionerade hus och gräver i min stora låtsasbyxor efter pengar jag inte har. Hur ska jag nu kunna betala av min skuld till Tom. Enda sättet att få komma ut ur det ondskefulla huset, blir att göra som de andra och jobba av skulden. Jag börjar måla Toms säng i himmelsblått.

Marge Simpson ser ordentligt sliten ut. Hon orkar inte måla mer. Jag känner mig rebellisk och ger mig på ett flyktförsök. Det är lättare än vad jag tror. Det är bara ett fotkliv över från Toms hus till den andra sidan sjön. Tar ett kliv och är nu på tryggt avstånd från läskige Tom.

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrShare on StumbleUpon

Submit a Comment

Posted By

Categories

Sagan 2