Image
Top
Navigation

Någon har krossat väggen av platt-tv’s i det mörka vardagsrummet. En stor spricka löper lodrätt med horisontella förgreningar ut åt sidorna. Uppskattar att 8 av de 25 skärmarna måste ersättas, men inser snabbt att alla måste bytas – hur ska man hitta samma gamla skärmmodell idag? Sonen i Familjen är väldigt ångerfull, men jag är osäker på om det är han eller någon av hans vänner som slängt sig in i TV-väggen. Sonens Far och Mor är varken särskilt anklagande eller besvikna.

Jag går en trappa ner till den furuinreda nedervåningen. En vägg pryds av midjehög väggpanel i gulnad furu. Mitt på väggen sitter en samling kvadratiska speglar. Antalet speglar matchar antalet TV-skärmar en trappa upp, men de är mycket mindre än tv-skärmarna och skevt uppsatta. De sitter dessutom rakt över väggpanelen – det är överraskande fult. Kommer att tänka på TV-väggen i förorten från min barndom – samma mängd skärmar och dessa blå sken i det kala vardagsrummet.

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrShare on StumbleUpon

Submit a Comment

Posted By

Categories

Sagan 2